Troeven voor het interieur!
Het gamma SYMFO omvat een interessant en compleet assortiment beslag voor uiteenlopende toepassingen in het interieur. Daarbij denken we aan schuifdeurbeslag voor kasten en scheidingswanden.

Onderlopend
ROB heeft een reeks voor schuifdeuren, rollend onderaan, met verschillende bevestigingssystemen, voor een gewichtsklasse tot 80 kg. Deze systemen zijn in de hoogte verstelbaar en bedoeld voor houten panelen van 16 en 19 mm, maar evengoed voor aluminium kaders bestemd voor het vatten van hout of glas.

Hangend schuifdeurbeslag
Daarnaast is er een reeks hangend schuifdeurbeslag tot 100 kg, eveneens voor houten panelen of voor kaders. Het beslag is van toepassing bij één of meerdere deuren, symmetrische systemen zijn eveneens mogelijk.
OPMERKING: de systemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Stoppers en vaststellers
Stoppers en vaststellers behoren eveneens tot het gamma, en een esthetisch afdekprofiel. De compact versie bezorgt het interieur een perfecte afwerking.
De gekogellagerde wielen verzekeren een soepele en zachte loop. Een rollende ondergeleider behoort tevens tot de opties.

Raadpleeg de PRODUCTFINDER / PRODUCTBUILDER.

 

___________________________________________
Alle aanduidingen van maten en nummers zijn met de grootste zorg aangebracht. Voor eventuele foutieve aanduidingen kunnen wij niet verantwoordelijk zijn. Wij behouden het recht voor nummers, maten of modellen te wijzigen zonder voorafgaande verwittiging.