Met het Expert gamma beschikt ROB over een uitmuntend en tegelijk compact schuifdeurbeslag voor deurgewichten tot 40, 80, 120 en 200 kg.

De combinatie van kunststofrollen op kogellagers met een geanodiseerd aluminium profiel verzekeren een lichte en geruisloze werking. De rollen zijn bovendien in de hoogte regelbaar, de toegepaste stoppers in dit gamma zijn eveneens verstelbaar in functie van het deurgewicht. Sierlijke afdekprofielen geven interieur en architectuur een optimale afwerkingstoets.
Om aan de behoefte van de meest veeleisende klanten te voldoen, hebben we in het gamma tot 80 kg, naast de standaard kunststof rol, een superieure rol van kunststof ontwikkeld met extra kogellagers van topkwaliteit.

Met een extra compacte reeks brengen we inbouwprofielen waarbij het mogelijk is rollen tot 3 mm onder het loopprofiel aan te brengen. Deze oplossing biedt een mooie meerwaarde aan het interieur door de minimalistische touch.

De toepassingsdomeinen van dit gamma zijn quasi eindeloos : interieur- of bureelinrichting, winkelinrichting, keukenbouw…

 

_________________________________
Alle aanduidingen van maten en nummers zijn met de grootste zorg aangebracht. Voor eventuele foutieve aanduidingen kunnen wij niet verantwoordelijk zijn. Wij behouden het recht voor nummers, maten of modellen te wijzigen zonder voorafgaande verwittiging.

Verschillende types

De Cube rail heeft geen muurbeugels zodat het geheel visueel strak oogt.

Het Fold systeem is de ideale oplossing tussen draaideur en schuifdeur !

De loopprofielen zijn heel specifiek omwille van de uitneembare loopprofielen en het eindstuk.