Met het Expert gamma beschikt ROB over een uitmuntend, en tegelijk compact schuifdeurbeslag, voor deurgewichten tot 40, 80 en 120 kg.

De combinatie van kunststofrollen op kogellagers met een geanodiseerd aluminium profiel verzekeren een lichte en geruisloze werking. De rollen zijn bovendien in de hoogte regelbaar, de toegepaste stoppers in dit gamma zijn eveneens verstelbaar in functie van het deurgewicht.

Sierlijke afdekprofielen geven interieur en architectuur een optimale afwerkingstoets.
Om aan de behoefte van de meest veeleisende klanten te voldoen, hebben we in het gamma tot 80 kg, naast de standaard kunststof rol, een superieure rol van kunststof ontwikkeld met extra kogellagers van topkwaliteit.

Met een extra compacte reeks brengen we inbouwprofielen waarbij het mogelijk is de klemmen tot 3 mm onder het loopprofiel aan te brengen. Deze oplossing biedt een mooie meerwaarde aan het interieur door de minimalistische touch.

De toepassingsdomeinen van dit gamma zijn quasi eindeloos: interieur- of bureelinrichting, winkelinrichting, keukenbouw…

Raadpleeg hier de PRODUCTFINDER

 

___________________________________________
Alle aanduidingen van maten en nummers zijn met de grootste zorg aangebracht. Voor eventuele foutieve aanduidingen kunnen wij niet verantwoordelijk zijn. Wij behouden het recht voor nummers, maten of modellen te wijzigen zonder voorafgaande verwittiging.

Verschillende types

Rollen & Stoppers

Rollen en stoppers zijn gedimensioneerd volgens gewicht: 40, 80, 120 kg.

Voor de Cube rail (40 – 80 kg) zijn muurbeugels niet nodig.

De Unislide is een slimme technologie.
Ze laat het kruisen toe van een schuifdeur met een tilsysteem.

De robuustheid van de profielen hangt af van het respectievelijk gewicht:
80 of 120kg.

Uiterst minimalisme is waar de punch naar streeft.