In dit gamma levert ROB excellente garnituren voor schuifglasramen. Dergelijke ramen zijn geschikt voor allerlei doeleinden zoals vitrinekasten of loketten. Het gamma onderlopend schuifdeurbeslag voor glasramen is afgestemd op een maximum gewicht van 30 kg met een maximale glasdikte van maximum 8 mm.

Profielen
De profielen zijn verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium, dat kan zowel zilver of goud gekleurd. Het is zeker mogelijk deze profielen onbewerkt te leveren in verschillende lengtes.
We spreken in dit gamma over dubbele U-profielen, loopprofielen en dubbele loopprofielen.

Twee uitvoeringen
ROB levert twee uitvoeringen. Er is de eenvoudige uitvoering met een dubbel loopprofiel en er is een meer uitgewerkte versie waarbij wij het dubbele U-profiel rondom de loketopening plaatsen. De kast krijgt daardoor een mooier afgewerkt uiterlijk. Voordeel is dat het loket beter bestand is tegen stof, vuil en ongewild openen.

Looprollen
Ze zijn gemakkelijk in de  profielen te schuiven en passen er perfect in. Het loopvlak van de looprollen is hol uitgewerkt en past mooi op het loopvlak van de loopprofielen. Rollen met kogellagers lopen extra soepel.

Dubbel U-profiel
Voor een vlotte, geruisloze geleiding is een dubbel U-profiel aangewezen waar twee nylongeleiders kunnen inschuiven.

Eindstuk, sloten en onderdelen
De beide uiteinden van elk glasprofiel zijn afgesloten met een speciaal geprofileerd eindstuk. Overeenkomstig de profielen levert ROB ze in geanodiseerd zilver of goud.
Onze sloten zijn gemakkelijk op het schuifglas aan te brengen. De sloten vervangen de eindstukken en worden per stuk geleverd.
De verschillende onderdelen worden verpakt per garnituur in plastiek zakjes.

 

___________________________________________
Alle aanduidingen van maten en nummers zijn met de grootste zorg aangebracht. Voor eventuele foutieve aanduidingen kunnen wij niet verantwoordelijk zijn. Wij behouden het recht voor nummers, maten of modellen te wijzigen zonder voorafgaande verwittiging.