Kantelpoorten worden steeds op de vier hoeken geleid waardoor ze soepel bewegen en een grote stabiliteit bezitten. Binnen de gevel draaiende kantelpoorten bieden de mogelijkheid tot een betere afdichting door middel van de aanslag.

Hout, PVC of aluminium aanwenden voor de vervaardiging van deurbladen is voor deze serie perfect mogelijk.

De noodzakelijke ruimte voor plaatsing boven en naast de deur beperken we tot een minimum. Alle garnituren op tegengewicht zijn altijd voorzien van een veiligheidsstelsel welke het vallen van de deur verhindert bij eventuele kabelbreuk.

Bij de series van max. 100 kg en 200 kg is er de mogelijkheid om de tegengewichten zowel vooraan, achteraan als op één van beide of beide zijden te plaatsen. De tegengewichten afschermen is een must.

De montage van de bedrijfszekere en onderhoudsvriendelijke  garnituren is eenvoudig.  Vraag ons montageplan!

Raadpleeg hier onze PRODUCTFINDER of de PRODUCTBUILDER.

 

___________________________________________
Alle aanduidingen van maten en nummers zijn met de grootste zorg aangebracht. Voor eventuele foutieve aanduidingen kunnen wij niet verantwoordelijk zijn. Wij behouden het recht voor nummers, maten of modellen te wijzigen zonder voorafgaande verwittiging.

Verschillende types

Bij de series 712.000-713.000 met afgeschermd tegengewicht omvat de standaardgarnituur een containerafscherming voor de veiligheid.