Allround IT Medewerker Navision

We kijken uit naar een Allround IT Medewerker met kennis van Navision, om ROB, gelegen te Ardooie en onderdeel van de Renson groep, te ondersteunen op vlak van IT. In tandem met het Renson IT Team zal je ondersteuning bieden in actuele en toekomstige IT projecten in onder andere Microsoft Navision, CRM, Autodesk, Office 365, Skype for business, Sharepoint, …

Je analytische en communicatieve skills helpen je niet alleen voor de implementatie van nieuwe tools, maar ook voor de opleiding en begeleiding van interne medewerkers. Kortom, jij vormt de link tussen IT en de dagelijkse business. Daarnaast implementeer je het security beleid van de Renson Group binnen ROB. Je maakt daar een grondige analyse voor op, waarop je een pragmatische projectplanning baseert. Je zorgt voor informatiedeling naar de medewerkers toe en begeleid hen waar nodig. Jij beheert en onderhoudt de IT Infrastructuur. (netwerken, hardware, nieuwe technologieën, …) binnen ROB. Je staat steeds klaar om incidenten op te lossen en vragen van de medewerkers te beantwoorden. Ook de installatie van nieuwe hardware en het beheer van de gebruikers, neem je met plezier op.

In deze functie krijg je alle kansen om jouw talenten te ontplooien binnen de Business Unit ROB en de Renson Groep. Je rapporteert aan de IT Manager Infrastructuur van Renson, en functioneel aan de Business Unit Manager van ROB.

Kom jij in aanmerking voor deze job?

  • Je hebt enkele jaren relevante ervaring met Navision.
  • Je behaalde minstens een bachelorsdiploma binnen Informatica of bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je combineert klantvriendelijkheid met een passie voor IT.
  • Je weet prioriteiten te bepalen in zowel drukke, als in minder drukke periodes.
  • Je beschikt over krachtige communicatieve en sterke probleemoplossende vaardigheden.
  • In stressvolle situaties sta jij je collega’s te woord met een glimlach

Wat hebben we je te bieden?

  • Een zelfstandige functie binnen een snel groeiend en financieel gezond bedrijf, met realistische doorgroeimogelijkheden.
  • Een contract van onbepaalde duur en een competitief salarispakket, aangepast aan je functie en afgestemd op jouw ervaring en potentieel.
  • Een groeiend IT team waarmee het prettig en efficiënt samenwerken is.
Interesse in deze leuke uitdaging? Aarzel dan niet om uw sollicitatie te sturen naar:
Caroline Verstraete
caroline.verstraete@rob.be