Kameleon draaideur

Straks staat BIENNALE INTERIEUR 2016 (Hal 6 – stand 623) voor de deur waarvoor we u graag willen uitnodigen om onze nieuwste oplossingen te bekijken rond de Kameleon-serie die deuren onzichtbaar laten opgaan in het wandvlak. Over een wonderbaarlijke techniek gesproken.

De KAMELEON-reeks getuigt van vindingrijkheid, technisch vernuft en doortastende esthetiek. Bovendien effenen de nieuwe systemen de weg naar nooit geziene architecturale toepassingen in het interieur die heel wat architecten en interieurarchitecten zullen bekoren.

De nieuwe beslagtoepassingen catalogiseren we onder de benaming KAMELEON omdat alle technische onderdelen aan het oog zijn onttrokken en de met dit systeem uitgeruste deuren onzichtbaar in het wandvlak verdwijnen. De vergelijking met het reptiel laat zich gemakkelijk raden.

Bekijk hier alvast de Kameleon deur in actie.

Heeft u hieromtrent vragen, aarzel niet met ons contact op te nemen.

KAMELEON SWING
GLAD IN HET VLAK
 
Zeg niet zomaar deur tegen de KAMELEON SWING. De specifieke systemen voor deze deur zijn uit een ander hout gesneden en breken met de traditie omdat het slimme beslag de deur als een Kameleon onzichtbaar opgaat in het wandvlak. Ongetwijfeld een esthetische en architecturale teaser voor architecten en interieurarchitecten.

Alice in Wonderland
Het openen en sluiten van een deur genereert een bepaalde experience. Een deur zegt iets over de kwaliteit van een bouwproject. Architecten gaan daar niet losjes overheen en zijn gebrand op performante toepassingen. De KAMELEON SWING sluit soft & gently door zijn zachte en perfect afsluitende afdichting. Neem daar het geruisloze magnetische slot bij en u waant zich in Wonderland. Dit soort beslag is bestemd voor alle standaardmaten en eveneens toepasselijk op kamerhoge deuren.

KAMELEON LATENT-POCKET
VERSCHIJNEN EN VERDWIJNEN
 
Nog meer fijnbesnaard deurbeslag, volledig geüpgraded en aangepast aan de noden van het hedendaagse woon- en werkomgevingen. De inbouwrail van de KAMELEON LATENT-POCKET is onzichtbaar in het plafond geïntegreerd. Een extra vormelijk pluspunt is dat de profielen van dit gamma zwart geanodiseerd zijn en nog strakker dan strak ogen.

Sesam open u… met auto-eject

De KAMELEON LATENT-POCKET verenigt het beste van zowel de Latent als de Pocket. Zo wordt dit soort beslag geleverd met een bijpassende nis om de deur te laten verdwijnen. Met de push to open glijdt de deur gemakkelijk en zacht uit de nis tevoorschijn door een lichte inwaartse druk. 

KAMELEON SLIDE
HOKUS POKUS…ZOEK DE DEUR
 
KAMELEON SLIDE is beslag voor schuifdeuren die in gesloten toestand onzichtbaar in het wandvlak vallen. Dergelijke deuren sluiten opvallend goed aan en hebben een uitstekende geluidsisolerende functie.

Gepatenteerde techniek
Deuren uitgerust met KAMELEON SLIDE-systemen duwen we met een vinger uit het vlak om ze te laten verdwijnen in een nis. De verbazingwekkende gepatenteerde techniek genereert een bijzondere architecturale meerwaarde. Een feest voor het oog, een aanwinst voor elk interieur!

Architecten halen er hun voordeel uit.
In werkelijkheid verenigt het beslag KAMELEON SLIDE het beste van een draaideur en een schuifdeur. De deuren zijn plaatsbesparend, tegelijkertijd culmineert het beslagwerk de isolerende werking van een draaideur. Dat zijn niet te versmaden voordelen waarbij architecten, interieurarchitecten en andere voorschrijvers hun hart ophalen!